• Mirëse erdhët!

    Mirëse erdhët ne faqen virtuale të Dardhës. Të nderuar miq e bashkëfshatarë të Dardhës! Faqja virtuale e Dardhës u krijua për të mësuar gjithkush më shumë rreth këtij fshati me tradita dhe zakone të vecanta, të pasur me folklor dhe këngë, mbushur me histori nga më të bukurat, që rrallë i kanë përjetuar edhe qytetet. Jeni të ftuar të gjithë të shkruani dhe të ofroni atë ç'ka dini rreth këtij fshati relativisht të ri në moshë, por me shumë tradita e trashëgimni të pasur kulturore.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

SOTIRAQ QANO - MJESHTËR i SPORTIT

DARDHA - HISTORI E KULTURË

  • icon ENDRI KEKO 1924 -1989

PANDI LAÇO - E ëmbla Dardhë!

Mbështetësit dhe partnerët tanë!

Mirënjohje për djemtë e vajzat, mbështetësit tanë dardharë dhe gjithë suportin e tyre!

Qëndroni të informuar në çdo kohë për postimet e reja.

 

Identifikimi juaj

Hyni Ketu!

Navigimi në këtë faqe, bëhet vetëm nëpërmjet antarsimit. Për më shumë informacion rreth antarsimit, ju lutemi drejtojuni administratorëve të faqes.