• Mirëserdhët!

  Mirëserdhët ne faqen virtuale të Dardhës.Të nderuar miq e bashkëfshatarë të Dardhës!Faqja virtuale e Dardhës u krijua për të mësuar gjithkush më shumë rreth këtij fshati me tradita dhe zakone të vecanta, të pasur me folklor dhe këngë, mbushur me histori nga më të bukurat, që rrallë i kanë përjetuar edhe qytetet.Jeni të ftuar të gjithë, të shkruani dhe të ofroni atë ç'ka dini rreth këtij fshati relativisht të ri në moshë, por të pasur në rrugën e tij.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
image

Forumi

Identifikohuni ne menyre qe te keni akses Read More
image

Arkiva

Te gjithe artikujt Read More
image

Fotogaleria

Identifikohuni ne menyre qe te keni akses Read More
image

Videogaleria

Identifikohuni ne menyre qe te keni akses Read More
 • 1
 • EJA NE DARDHEN E BUKUR

 • EJA NE DARDHEN E BUKUR

 • 1
 • 2

Rreth Nesh

I nderuar vizitor!

Kjo faqe është ndërtuar për komunitetin e respektuar Dardhar si dhe për të përcjellë kulturën, zakonet dhe traditat e tyre, në komunitetet e tjera si brënda po ashtu edhe jashtë Shqipërisë.

• Faqja u ndërtua dhe është në pronësi të V. Bruko i cili është gjithashtu administrator edhe kontributor në faqen e Dardhës. 

• A.Stefani është administratore dhe kontributorja kryesore që prej muajve të fillimit të kësaj faqeje.

• BORDI i kësaj faqeje, përbëhet prej V.Bruko, A.Stefani, Dh. Skende, F. Zdruli, V. Pani, K. Pina, K. Melka dhe N. Dhima. Nasho Dhima, është përfaqësuesi i këtij bordi në Shqipëri.

• Sponsori kryesor i dardha.org për vitet 2014-2017 ishte shoqata "BLETA" me qënder në Worcester të shtetit Massachusetts si edhe A. Qano dhe J. Pasha. 

Për vitet 2017-2020, sponsori kryesor është kompania "LONDO PLUMBING and HEATING" me pronar L. Ndoci si edhe dhjetra dardhare të tjerë, dashamirës të faqes e cila përpiqet të shpalosë vlerat e Dardhës.

Foto-Galeri

 

Më shumë nga Dardha

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • 1

Një fotografi e vjetër dhe qytetaria e një fshati

- Nga Qerim Vrioni -
Nga shënimet e dy pinjollëve dardharë (Vaskë Bruko e Adriana Stefani, që me këtë rast i falenderoj) të cilët, ndonëse në kontinentin amerikan, mbajnë gjallë dhe fortë lidhjet me fshatin e prejardhjes së tyre, mësohet diçka mbi historikun e fotos. Burrat e fotos, të cilët kishin vite që jetonin e punonin si mërgimtarë në Amerikë, ishin kthyer në dimrin 1930-31, përkohësisht në vendlindje për arsye të...

Vazhdo leximin: Një fotografi e vjetër dhe qytetaria e një fshati

Nënkategoritë

Mbështetësit dhe Partnerët tanë!

Mirënjohje për mbështetësit e partnerët tanë dhe gjithë suportin e tyre!

Qëndroni të informuar në çdo kohë për postimet e reja.

 

Identifikimi juaj

Hyni Ketu!

Navigimi në këtë faqe, bëhet vetëm nëpërmjet antarsimit. Për më shumë informacion rreth antarsimit, ju lutemi drejtojuni administratorëve të faqes.