E Mërkurë 18 Jan 2017

EJA NË DARDHËN E BUKUR...

NATYRA E FSHATIT ME KULTURË QYTETI...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
  • lilac style
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

Tradita dhe Kulture

Traditat, kultura dardhare
Këngët, vallet, vjershat, gojëdhënat dhe krijimet e tjera artistike të Dardhës.
2 Topics 0 Replies STEFANI's Avatar
by STEFANI
1 year 10 months ago
Në ketë nënforum do të renditen krijimet artistike si poezi, fjalë të urta, këngë etj.
15 Topics 36 Replies STEFANI's Avatar
by STEFANI
2 weeks 4 days ago
Nostalgjia dhe kujtimet, janë pjesë e jona... gjithkush prej nesh ka plot të tilla.
5 Topics 2 Replies BRUKO's Avatar
by BRUKO
9 months 4 days ago
Time to create page: 0.555 seconds