Kush jemi ne

I nderuar vizitor!

Kjo faqe eshte ndertuar per komunitetin e respektuar Dardhar si dhe per te percjelle kulturen, zakonet dhe traditat e tyre, ne komunitetet e tjera si brenda po ashtu edhe jashte Shqiperise.

 • Faqja u ndertua dhe eshte ne pronesi te V. Bruko i cili eshte gjithashtu administrator edhe kontributor ne faqen e Dardhes.

   

 • A. Stefani eshte administratore dhe kontributorja kryesore qe prej muajve te fillimit te kesaj faqeje.BORDI i kesaj faqeje, perbehet prej V.BrukoA.StefaniDh. SkendeF.ZdruliV.PaniK.Pina, Klodi Melka dhe Nasho Dhima.
  Nasho Dhima, eshte perfaqsuesi i ketij bordi ne Shqiperi.

 • Sponsori kryesor i dardha.org per vitet 2014-2017 ishte shoqata "BLETA" me qender ne Worcester te shtetit Massachusetts si edhe A. Qano dhe J. Pasha.
 • Per vitet 2017-2020, sponsori kryesor eshte kompania "LONDO PLUMBING and HEATING" me pronar L. Ndoci si edhe dhjetra dardhare te tjere, dashamires te faqes e cila perpiqet te shpalose vlerat e Dardhes

 

 1. Materialet e kesaj faqeje, jane ne copyright dhe nuk mund te perdoren pa miratimin tone.
 2. Ne asnje rast dhe nga askush nuk mund te publikohet linku apo adresa e kesaj faqeje, pa miratimin me shkrim te bordit te kesaj faqeje.
 3. TE GJITHA TE DREJTAT JANE TE REZERVUARA.

Per te kontaktuar personat e mesiperm, ju lutem mbushni formularin ne opsionin "NA KONTAKTONI" i cili gjendet ne faqen hyrese te websitit ne pjesen e siperme djathtas.

                                                                                                Ju faleminderit per kohen tuaj qe shpenzuat ne faqen tone.

Nuk ka atikuj në këtë kategori. Nëse nënkategoritë janë shfaqur në këtë faqe, ato mund të përmbajnë artikuj.

Nënkategoritë

Identifikimi juaj

Hyni Ketu!

Navigimi në këtë faqe, bëhet vetëm nëpërmjet antarsimit. Për më shumë informacion rreth antarsimit, ju lutemi drejtojuni administratorëve të faqes.